Skip to main content

Hospitality TV

Ontdek de mogelijkheden van Hospitality TV, speciaal ontworpen voor ruimtes waar gasten worden ontvangen. Met onze hospitality TV-oplossingen tillen we de gastervaring naar een hoger niveau. Verwelkom jouw gasten met een op maat gemaakte welkomstpagina, bied informatie over de accommodatie, presenteer menukaarten of de laatste weersverwachting.

Laat jouw gasten zich thuis voelen vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze vertrekken.

Aanleg HFC. Een combinatie van glasvezel en coax.

Wat is hospitality TV?

Hospitality TV is software dat is ontworpen om de gastervaring te verbeteren door maatwerk en interactiviteit te bieden. Met functies zoals gepersonaliseerde content en brandingmogelijkheden, versterkt hospitality TV de band tussen jouw bedrijf en je gasten of klanten. Zet bijvoorbeeld op het tv-scherm een personaliseerde welkomstboodschap, de tijden van het ontbijt of waar het dichtstbijzijnde ziekenhuis is. Hospitality TV kent oneindig veel mogelijkheden.

HFC voor campings

De voordelen van Hospitality TV

  1. Maatwerk ervaring: Hospitality TV biedt een gepersonaliseerde kijkervaring, zodat elke gast of klant de informatie kan vinden die perfect aansluit bij hun vragen.
  2. Interactieve functies: Met genoeg interactieve functies zoals het plaatsen van content, het welkom heten en serviceaanvragen, zorgt hospitality TV voor een unieke ervaring voor de gasten.
  3. Centraal beheer: Beheer al je televisies eenvoudig vanaf één centrale locatie in de cloud.
  4. Branding mogelijkheden: Laat jouw bedrijf schitteren met eigen branding en leuke acties.
HFC internet ideaal voor de recreatiebranche

De installatie van hospitality TV

Onze deskundige collega’s staan klaar om jouw bedrijf te voorzien van hospitality TV.

Vanaf het eerste contact tot de laatste installatie streven we naar perfectie, zodat jouw gasten kunnen genieten van een perfecte kijkervaring.

De voordelen van HFC voor campings en recreatieparken

Hospitality TV geschikt voor iedere branche

Of je nu een hotel, een zorginstelling, een vakantiepark of een ander bedrijf runt, hospitality TV is ontworpen om aan de unieke behoeften van elke branche te voldoen. Van entertainment tot informatievoorziening, ons systeem past zich aan om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

HFC internet ideaal voor de recreatiebranche

De talloze mogelijkheden van hospitality tv

  • Integreer met het TV-aanbod van tv zenders
  • Gepersonaliseerde content
  • Eigen branding
  • Beheer tv's op afstand

Meer informatie over Hospitality TV?

Wil je graag meer informatie ontvangen over Hospitality TV? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een demo. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Veel gestelde
vragen over Hospitality TV

Wat zijn enkele voorbeelden van branches waar hospitality TV van pas komt?

Hospitality TV is geschikt voor diverse branches, waaronder hotels, resorts, vakantieparken, zorginstellingen, restaurants en bars, ziekenhuizen en meer. Kortom, elke locatie waar mensen worden ontvangen kan profiteren van hospitality TV.

Is hospitality TV eenvoudig te installeren en te onderhouden?

Ja, ons team zorgt voor een naadloze installatie van hospitality TV. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat het systeem soepel blijft werken en eventuele problemen snel worden opgelost.

Welke soorten content kan worden aangeboden via hospitality TV?

Met hospitality TV kun je een breed scala aan content aanbieden, waaronder live tv-kanalen, informatieve kanalen, promoties, menu's, plattegronden, weer- en verkeersupdates, evenementeninformatie en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf en gasten.

Hoe kan hospitality TV bijdragen aan de merkbeleving van mijn bedrijf?

Door gebruik te maken van branding mogelijkheden binnen het hospitality TV-platform, kun je jouw merk op een unieke manier presenteren aan je gasten of klanten. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven van jouw logo, kleuren, berichten en acties op het televisiescherm.

Onze klanten

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor!

Koudenburg Parc
Camping Roosdunen