Skip to main content

Hardware

Bij ConceptTV begrijpen we dat de juiste hardware cruciaal is voor een perfecte tv-ervaring. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige tv's en settopboxen die perfect aansluiten op onze innovatieve tv-oplossingen.

Monitoring op een netwerk in de reactiebranche

Tv's voor optimaal kijkplezier

Een hoogwaardige televisie bepaald jouw tv-ervaring. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken om aan opties te bieden die voldoen aan jouw eisen. Of je nu op zoek bent naar een slanke smart tv met ingebouwde apps, een 4K-resolutie, of een groot scherm voor een thuisbioscoopervaring, wij hebben de perfecte tv voor jouw gasten.

Beheer en onderhoud van het netwerk op campings en recreatieparken

Settopboxen voor snelheid en gemak

Ontdek de eenvoud van onze settopboxen, perfect voor bedrijven zonder smart tv's, locaties zonder vaste coax-verbinding of tv’s die geen toegang hebben tot de Google Play Store. Onze settopboxen zijn eenvoudig te installeren, achter elke tv te plaatsen en werken snel dankzij plug-and-play. Na installatie hoeft alleen nog maar verbinding te worden gemaakt met WiFi, waarna jouw gasten binnen enkele minuten kunnen genieten van televisie.

Standaard leveren we de betrouwbare Nokia settopbox, maar we bieden ook andere opties aan om te voldoen aan jouw specifieke voorkeuren. Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van onze settopboxen.

Commandserver

Dankzij de commandserver kun je vanaf elke locatie alle televisies van je bedrijf beheren via één portaal. Het stelt je in staat om content op de schermen te projecteren, zoals gepersonaliseerde welkomstboodschappen, software-updates uit te voeren en apps op afstand te installeren, en nog veel meer.

Beheer en onderhoud van het netwerk op campings en recreatieparken

Zorgeloze installatie

Bij ons nemen we graag de volledige installatie van onze apparatuur voor jouw rekening, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen. Onze ervaren collega’s staan klaar om de tv’s te monteren en de settopboxen achter elke tv te plaatsen.

Wij gaan pas weg als alles perfect werkt. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw tv-oplossing snel door de gasten gebruikt kan worden.

Geïnteresseerd?

ConceptTV regelt graag voor jouw de juiste hardware, zodat je je kan bezig houden met andere belangrijke werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Veel gestelde vragen over hardware

Wat is een settopbox?

Een settopbox is een apparaat dat wordt gebruikt om televisiesignalen te ontvangen, deze signalen om te zetten in zichtbare informatie en weer te geven op een televisiescherm, waardoor gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan tv-kanalen, streamingdiensten en andere media.  

Zijn er verschillende settopboxen beschikbaar?

Ja, naast de standaard Nokia settopbox bieden we ook andere opties aan, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties.

Welke tv-merken bieden jullie aan?

We werken met het merk Philips en LG. Indien een ander merk gewenst is willen wij hier zeker in mee denken. Neem contact met ons op voor advies over welke tv het beste past bij jouw behoeften.

Is de installatie van de hardware ingewikkeld?

Nee, maak je geen zorgen over de installatie. Ons team staat klaar om de hardware voor jou te installeren.

Op welke tv’s werkt jullie ConceptTV app?

Deze werkt op tv’s welke beschikken over een Google Play Store. Merken zoals Samsung, LG, Sony en Philips zijn daarom geschikt.  

Onze klanten

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor!

Koudenburg Parc
Camping Roosdunen