Skip to main content

TV via IPTV

Op zoek naar een tv-oplossing voor jouw gasten? IPTV is ideaal voor (grote) bedrijven, zoals hotels, zorgcentra, recreatieparken, campings of plaatsen waar andere oplossingen op het gebied van televisie niet mogelijk zijn. Voor deze ondernemers hebben we de perfecte oplossing.

Glasvezel voor recreatiebranche

Wat is IPTV?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Bij deze techniek kijk je niet televisie via een coaxkabel maar via het internet. Via IPTV krijgen kijkers toegang tot een breed scala aan televisiekanalen en radiozenders via internet, waardoor ze kunnen genieten van tv zoals thuis.  

Aanleg glasvezel op camping

ConceptTV App

Ontdek de ultieme tv-ervaring met de ConceptTV app! Met onze app heb je toegang tot alle tv-zenders en kun je zelfs naar je favoriete radiozenders luisteren. Maar dat is nog niet alles. In de app vind je ook handige zenderinformatie, zoals de volgende programma's die worden uitgezonden en een handige tv-gids om nooit meer je favoriete programma’s te missen.

Onze app is beschikbaar in de Google Play Store, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Mis geen moment van je favoriete programma's.

De techniek achter IPTV:

Wil je gebruiken maken van IPTV? Dan zijn er twee opties mogelijk om tv te kijken via IPTV:

 1. Via de ConceptTV App: ConceptTV biedt een eigen app waarmee je alle tv-zenders kunt bekijken. Deze app kan eenvoudig gedownload worden uit de Google Play Store (Android) op de tv. Voor tv’s zonder Google Play Store, bieden we een speciale settopbox aan.
 2. Via een settopbox: Een settopbox is een slim apparaat dat gemakkelijk op je televisie wordt aangesloten en via internet beelden doorstuurt. Het is de perfecte oplossing voor televisies die niet standaard de Android-functionaliteit hebben. Met de settopbox kun je nog steeds genieten van de ConceptTV app op je tv. Bij ConceptTV maken we standaard gebruik van de settopbox van Nokia, maar onze app werkt ook probleemloos met andere populaire apparaten zoals Chromecast, Fire TV Stick en nog vele anderen. Zo ben je verzekerd van een soepele en uitgebreide ervaring, ongeacht welk apparaat je kiest.
Voordelen van glasvezel in de recreatiebranche

De voordelen van IPTV

 • Overal tv kijken: Geniet van een ongekend aantal televisiezender, direct binnen handbereik.
 • Flexibiliteit: Kijk naar je favoriete programma's waar en wanneer je maar wilt, op meerdere apparaten en platforms.
 • HD-kwaliteit: Wij bieden hogere resoluties en betere beeldkwaliteit dan traditionele televisiediensten, met ondersteuning voor high-definition (HD).
Reparatiewerkzaamheden aan glasvezel in recreatiebranche

Voor wie is IPTV geschikt?

IPTV is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en gepersonaliseerde tv-oplossing voor hun gasten. Of het nu gaat om gasten die ontspannen op een camping, vakantiegangers die genieten van een verblijf in een hotel, of bewoners die comfort zoeken in een zorginstelling, biedt TV via coax een uitstekende oplossing voor verschillende locaties.

Daarnaast is IPTV ook een zeer geschikte tv-oplossing voor opvanglocaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook Oekraïense tv-zenders aan.

Voordelen van glasvezel in de recreatiebranche

Onze klanten over de oplossing

Voor de Gemeente Hardenberg hebben we op een tijdelijke opvanglocatie voor Oekraïners onze tv-oplossing succesvol geïnstalleerd. Op alle meegeleverde Philips tv's is de ConceptTV app geïnstaleerd met onder andere Oekraïense zenders. Wij zijn blij dat we Oekraïense zenders kunnen aanbieden zodat de vluchtelingen tv kunnen kijken in hun eigen taal.

Zenderaanbod

In overleg met jou stellen we een eigen zenderpakket samen. Daarin is van alles mogelijk, zowel Nederlandse als Duitse tv zenders. 

 • Npo 1

 • Npo 2

 • Npo 3

 • RTL4

 • RTL5

 • SBS6

 • RTL7

 • RTL8

 • SBS9

 • Veronica

 • Net5

 • RTLZ

Meer informatie over IPTV?

Met tv via IPTV ben je verzekerd van een stabiele tv-oplossing. Eén waar je de komende jaren op kunt bouwen. Wij, van ConceptTV, helpen je graag bij het realiseren van deze oplossing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Veel gestelde
vragen over tv via IPTV

Wat is IPTV?

IPTV staat voor Internet Protocol Television, een technologie waarmee televisiesignalen via internet worden verzonden en ontvangen.

Welke apparaten kan ik gebruiken voor IPTV?

Je kunt IPTV bekijken via een app op je tv, of via een settopbox zoals Nokia, Chromecast, Fire TV Stick, en meer.

Wat is een settopbox?

Een settopbox is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om televisiesignalen te ontvangen, deze signalen om te zetten in zichtbare informatie en weer te geven op een televisiescherm, waardoor gebruikers toegang hebben tot tv-kanalen, streamingdiensten en andere media.  

Kan ik mijn kijkervaring personaliseren met IPTV?

Ja, IPTV biedt functies zoals een zenderoverzicht en een ruim zenderaanbod waardoor je je kijkervaring kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

Onze klanten

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor!

Koudenburg Parc
Camping Roosdunen